Applications Consultant

 

Amsterdam, fulltime

Klantgericht en verantwoordelijk! Dat is wie jij bent. Kunnen wij jou het correct functioneren van onze verschillende applicaties toevertrouwen? Dan ben jij misschien wel de applications consultant die wij zoeken!

Functioneel Beheerder
 

WIJ ZIJN DAVINCI

Een ervaren softwareleverancier en ICT-adviesorganisatie met een duidelijke focus op de totale lifecycle van consumentenkredieten, zowel consumptief als hypothecair: een échte FinTech organisatie.

Onze software bieden we als SaaS-oplossing aan en wordt gehost bij AWS. Voor sommige branches is dat heel gewoon, voor onze sector vooruitstrevend. Wij onderscheiden ons door onze hoogwaardige software altijd te leveren in combinatie met diepgaande kennis van de markt en een scherpe blik van onze consultants.

Ruim 200 hoogopgeleide professionals werken vanuit Amsterdam, Antwerpen (België), Bratislava en Žilina (Slowakije) intensief, via de Agile methode, met elkaar samen aan het beste resultaat voor onze klanten. Kom jij ons team versterken?

 
 

HOE ZIET JOUW BAAN ERUIT?

In je rol als applications consultant controleer jij of de applicaties en/of web services correct functioneren en voldoen aan de kwaliteitseisen die zijn opgesteld door onze klant. Daarnaast geef je constructieve feedback en advies aan de klant en/of de ontwikkelaar over verbeteringen en heb jij een actieve rol bij de maandelijkse release-overleggen. Je beheert met ons team het PEC platform van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie met daarop gebruikersapplicaties (en bijbehorende web services) zoals: het Centraal Testamenten- en Levenstestamentenregister, BRP, VIS, het Centraal Digitaal Repertorium, interfaces met de Belastingdienst en andere ketenpartners. Verder zijn belangrijke taken in jouw functie:

 • de tweedelijns support bij incidenten en vragen van de klant over applicaties in de productieomgeving;

 • het opstellen van testplannen en het vertalen van applicatiefunctionaliteit naar testspecificaties;

 • het afstemmen en prioriteren van tickets en releasematig inplannen met de klant;

 • het coördineren van releases en acceptatieprocedures;

 • het uitvoeren van (gebruikers)acceptatietesten, zowel handmatig als geautomatiseerd;

 • het opstellen van acceptatie- en certificeringsrapportages;

 • het ondersteunen en certificeren van notariële softwarepakketten die web servicediensten afnemen van het PEC platform van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie.

 

WIE BEN JIJ?

Jij bent van nature oplossingsgericht en hebt sterke communicatieve vaardigheden. Met jouw nauwkeurige en resultaatgerichte werkwijze is het correct laten functioneren van de diverse applicaties jou op het lijf geschreven. Daarnaast ben jij op je best als je werkt binnen een team van enthousiaste en gedreven collega’s. Verder beschik je over:

HR-icon-job_experience.png

Minimaal HBO werk- en denkniveau

HR-icon-job_experience.png

2 tot 5 jaar werkervaring als functioneel (applicatie)beheerder en/of software tester

HR-icon-optional.png

Ervaring met het werken volgens de Agile/Scrum methodiek

 
HR-icon-Agile_Scrum.png

Een klantgerichte en dienstverlenende instelling

HR-icon-job_languages.png

Kennis van T-map testprocedures en/of ISTQB testprocedures en enige technische kennis op het gebied van: xml/web services/xsd/browsergebruik

HR-icon-job_languages.png

Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift

 

WAT BIEDEN WIJ JOU?

 • Ongekend goede werksfeer met de allerleukste collega’s

 • Legendarische jaarplanweekenden waarop zowel gewerkt als gefeest wordt

 • Veel eigen verantwoordelijkheid

 • Platte en informele organisatie waar hippe sneakers en spijkerbroeken welkom zijn

 • Ruimte voor groei en ontwikkeling, maar je moet er zelf proactief mee aan de slag

 • Werken met internationale collega’s in België en Slowakije

 • Natuurlijk geld! En 25 vakantiedagen, mits je belooft terug te komen

 
artjanna harkhoe.png

“Binnen het Notariaat team werken we aan diverse applicaties en controleren we of deze aan de kwaliteitseisen voldoen. Het prettige aan ons team is dat we enorme vrijheid hebben in het aandragen van ideeën en dat we deze vervolgens ook in de praktijk kunnen brengen. Daarnaast hangt er een open sfeer, hebben we allemaal verschillende kwaliteiten en zetten we gezamenlijk mooie resultaten neer.”

- Artjanna Harkhoe, functioneel beheerder

 

DE VOLGENDE STAPPEN

Solliciteren kan door middel van het invullen van het formulier.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken en aansluitend een arbeidsvoorwaardengesprek. Alvorens een kandidaat in dienst kan treden, gaan wij de referenties van de kandidaat na, toetsen wij de echtheid van de diploma’s en de identiteitspapieren en vragen wij een verklaring omtrent gedrag.

 
 
Diederik Gerbranda