Business traineeship

 

Amsterdam, fulltime

Word jij enthousiast van onderwerpen als Machine Learning, Big Data en Blockchain? En zie jij jezelf wel werken bij een FinTech bedrijf, maar weet je eigenlijk niet wat je dan concreet te wachten staat? We don’t blame you!  Davinci biedt je de kans om hier achter te komen. Tijdens ons 1-jarige business traineeship draai je mee in verschillende teams en ontdek je dus in de praktijk waar zowel je interesse als je kracht ligt.

DV-vcncy-BUS-CONS-hr.jpg
 

WIJ ZIJN DAVINCI

Davinci is een echte FinTech. We richten ons op banken en geldverstrekkers en dan heel specifiek de aanbieders van hypothecair en consumptief krediet. Voor onze klanten zijn we hier elke dag bezig met hoe technologie hen kan helpen om in de toekomst succesvol te zijn. Met onze platte structuur en open communicatie is er voldoende ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven. Ook is er ruimte voor trial and error, want daar leer je van. Wij zullen je helpen om hard skills én soft skills te laten groeien.

 
 

wat ga je doen?

Wij geloven in ‘learning on the job’ en geven jou dan ook echte uitdagingen en problemen om op te lossen. Dat kan zowel bij ons op ons kantoor als bij de klant zijn. Je zult ontdekken wat het betekent om bij een innovatieve FinTech te werken dat bezig is met de nieuwste technologieën, als Machine Learning, Big Data en Blockchain. We nemen je mee ‘op reis’, van de eerste wensen en ideeën van de klant tot aan de implementatie en levering van de oplossing.

 

WIE BEN JIJ?

HR-icon-job_experience.png

Jij hebt een afgeronde HBO of WO opleiding

HR-icon-job_experience.png

Jij hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

HR-icon-optional.png

En je hebt een sterk analytisch denkvermogen

 
 

WAT BIEDEN WIJ JOU?

  • Een onvergetelijke ervaring van 1 jaar

  • Een mentor om je te begeleiden en ondersteunen

  • Learning on the job

  • Rotatie binnen verschillende bedrijfsgebieden

  • 3-maandelijkse evaluatie

  • Officiële certificering

  • Maandelijks salaris van € 2400,-

 
bart+kastelein+copy.png

“Ik werk nu ruim 6 maanden met veel enthousiasme in het hypothekenteam. Ik geniet het meest van het creatieve proces van softwareontwikkeling en het vieren van gezamenlijk behaalde resultaten, met én voor onze klanten! Ik omschrijf het werken bij Davinci in de volgende tegenstellingen: Vrijheid en verantwoordelijkheid. Techniek en business. Inhoud en project. Werken en ontspannen. Schrikt dit je niet af én toon je graag initiatief? Dan moet je zeker een kop koffie komen drinken. 😊”

- Bart Kastelein, business analist

 

DE VOLGENDE STAPPEN

Je kunt solliciteren door middel van onderstaande knop.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken en aansluitend een arbeidsvoorwaardengesprek. Alvorens een kandidaat in dienst kan treden, gaan wij de referenties van de kandidaat na, toetsen wij de echtheid van de diploma’s en de identiteitspapieren en vragen wij een verklaring omtrent gedrag.

 
 
Diederik Gerbranda