(Technisch) business analist

 

Amsterdam, fulltime

Als (technisch) business analist loop je voorop in de technologische revoluties die Davinci ontketent. Ben jij de schakel die de wensen van onze klanten en de trends binnen de kredietmarkt in duidelijke taal omzet naar de ontwikkelaars? Lees dan verder!

4-DV-vacancy-TECH_BUS_ANALYST.jpg
 

WIJ ZIJN DAVINCI

Een ervaren softwareleverancier en ICT-adviesorganisatie met een duidelijke focus op de totale lifecycle van consumentenkredieten, zowel consumptief als hypothecair: een échte FinTech organisatie.

Onze software bieden we als SaaS-oplossing aan en wordt gehost bij AWS. Voor sommige branches is dat heel gewoon, voor onze sector vooruitstrevend. Wij onderscheiden ons door onze hoogwaardige software altijd te leveren in combinatie met diepgaande kennis van de markt en een scherpe blik van onze consultants.

Ruim 200 hoogopgeleide professionals werken vanuit Amsterdam, Antwerpen (België), Bratislava en Žilina (Slowakije) intensief, via de Agile methode, met elkaar samen aan het beste resultaat voor onze klanten. Kom jij ons team versterken?

 
 

HOE ZIET JOUW BAAN ERUIT?

Wat je op een feestje vertelt dat je doet:
"Ik ben het talenwonder van Davinci. Ik spreek de taal van de klant en de taal van onze software ontwikkelaars en ben in feite de tolk tussen die twee. Verder spreek ik ook vloeiend Nederlands en Engels en binnenkort ook een woordje Slowaaks."

 

Wat je echt doet:
In je rol van (technisch) business analist maak jij de vertaalslag van de wensen van onze klanten naar de technische uitvoering daarvan in onze SaaS oplossing Close. Je bent een schakel in dit proces en maakt onderdeel uit van het (project)team dat verantwoordelijk is voor de implementatie van de Close Suite bij onze klanten dan wel voor de (door)ontwikkeling daarvan. Je werkt samen met diverse stakeholders: de klant, de product board (van Davinci) en de ontwikkelaars in Slowakije en/of India. Verder ben je verantwoordelijk voor:

 • het uitvragen en analyseren van de wensen en behoeften van onze klanten (al dan niet binnen de product board), alsmede het challengen daarvan;

 • het specificeren van deze wensen door het opstellen van requirements en het maken van concrete user stories en functionele designs, en als je dat kan, ook technische designs;

 • het helder overbrengen van de requirements aan de product board dan wel het ontwikkelteam in Slowakije of India;

 • het optreden als materie deskundige bij het analyseren en oplossen van functionele productie issues en het bepalen van de functionele- en technische impact daarvan; en

 • het in algemene zin optreden als klankbord voor de business, projectteamleden en de ontwikkelaars.

 

WIE BEN JIJ?

Of je bent technisch expert en hebt enige kennis van het kredietverstrekking proces (of wil je dat in korte tijd eigen maken), of je bent de expert op het gebied van kredietverstrekking (consumptief en/of hypothecair) en schuwt de techniek niet. Hoe dan ook, je bent in staat om binnen korte tijd zelfstandig als brug te fungeren tussen de business en de technische doorontwikkeling van onze Close Suite. Met jouw proactieve en flexibele werkhouding schrikt complexiteit jou niet af, maar geeft jou juist de uitdaging.

Verder beschik je over:

workexperience.png

Minimaal HBO werk- en denkniveau

HR-icon-Agile_Scrum.png

Ten minste 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

HR-icon-optional.png

Een sterk analytisch vermogen waardoor je complexe processen en systemen snel doorgrondt

 
HR-icon-Market_Knowledge.png

Ruime ervaring met het maken van functionele- én misschien ook met technische designs

HR-icon-optional.png

Enige kennis van UML, SQL en XML wordt enorm gewaardeerd

HR-icon-job_languages.png

Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift

 

WAT BIEDEN WIJ JOU?

 • Ongekend goede werksfeer met de allerleukste collega’s

 • Legendarische jaarplanweekenden waarop zowel gewerkt als gefeest wordt

 • Veel eigen verantwoordelijkheid

 • Platte en informele organisatie waar hippe sneakers en spijkerbroeken welkom zijn

 • Ruimte voor groei en ontwikkeling, maar je moet er zelf proactief mee aan de slag

 • Werken met internationale collega’s in België en Slowakije

 • Natuurlijk geld! En 25 vakantiedagen, mits je belooft terug te komen

 
barry kaaij.png

“Samen met onze klanten werken we aan de modellering van de klantprocessen in de Close Suite en aan de integratie tussen verschillende systemen. Mijn taken zijn zowel technisch als functioneel: het ene moment ben ik bijvoorbeeld bezig met bepalen van de beste wijze van het doorsturen van de gegevens, terwijl op andere momenten er meer business kennis vereist is om de processen op de juiste manier door ons systeem te laten ondersteunen. De afwisseling in activiteiten zorgt ervoor dat ik me bij Davinci goed om mijn plek voel.”

Barry Kaaij, technisch business analist

 

DE VOLGENDE STAPPEN

Solliciteren kan door middel van het invullen van het formulier.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken en aansluitend een arbeidsvoorwaardengesprek. Alvorens een kandidaat in dienst kan treden, gaan wij de referenties van de kandidaat na, toetsen wij de echtheid van de diploma’s en de identiteitspapieren en vragen wij een verklaring omtrent gedrag.

 
 
Diederik Gerbranda